25.juni.2018

Info etter månedsmøte med bedriften i juni 2018

fb

 
En info som omhandler OD, kurs for sykepleiere, tvist Intergrator, Innovator Kompetansegruppe, arbeidsbelastning Elektrikere/ET og Inspirer avtale.
20180625-135957238
Innovator Kompetansegruppe
Vi modtager en del spørgsmål om løn og arbejdsvilkår for denne gruppe, så vi uddyber lidt her:
Man skal kun være tilgængelig i arbejdsperioderne i den turnus man bliver tildelt, dette betyder 16 dage inklusive de to fleksdage med Onsdag som udgangspunkt.
Man må naturligvis påregne at der kan komme ændringer når man overgår fra sin faste rig-turnus til en ny turnus i gruppen, samt også når man forlader gruppen igen, senest ved udgangen af November.  Denne del vil blive afregnet med "tabt fritid" i henhold til overenskomsten som er 4 overtimer pr mistet fridag.
Ellers er det ikke meningen at man skal kaldes på job uden for de nævnte 16 dage, men hvis man alligevel bliver spurgt om at møde før tid, eller om man vil tage ekstrature, så kan man enten takke nej eller kræve overtid. 

Operator Drilling 
Vi har forståelse for at der begynder at blive lidt utålmodighed i denne sag om løn for Operator Drilling stillingen. Dette tager tid, men vi må først forsøge at løse det lokalt, og hvis ikke vi bliver enige så har vi muligheden for at bringe sagen tilbage til stillingsudvalget. 

AMLS og PHTLS kurs for sykepleiere
Sagen har ligge stille i påvente af at bedriften sammen med bedriftshelsetjenesten skulle se ind i andre måder at afholde kurset på. Men der kom ikke nogen alternativ løsning, og bedriften holder fast i at forstudierne må gøres i arbejdstiden offshore. MAF vil undersøge lidt og diskutere sagen igen på næste møde i Juli.

Tvist om overtidsbetaling for crewmøter på Integrator
Tvisten blev trukket og bedriften betaler for medgått tid i dette tilfellet, men de presiserer at det ikke får betalt for mer enn 30 minutter til disse møtene, med mindre det er avtalt med ledelsen på forhånd.

Arbejdsbelastning for Elektrikere og ET
Denne sag ligger ikke bare i vores forum i SMFM, den har også været diskuteret længe i S-AMU som en arbejdsmiljøsag. Gennem S-AMU er man nu blevet enige om at der oprettes en ny pool med 4 Elektrikere som skal dedikeres udelukkende til jordfejl og Ex-vedligehold.
MAF ser naturligvis vældig positivt på at der ansættes flere Elektrikere for at afhjælpe det pres som der ligger på El-afdelingen. Vi er dog fortsat usikre på om dette er nok til at holde arbejdspresset nede på et acceptabelt niveau, og tænker specielt på om det er nok til at fjerne alle jordfejl som opstår inden for rimelig tid.  Netop på grund af dette ser vi hellere at der der ansættes flere Elektrikere til at gå i fast turnus på riggene, så specielt jordfejl og andre kritiske fejl kan afhjælpes hurtigst muligt efterhånden som de opstår.  MAF vil fortsat følge op på sagen, og sagen vil heller ikke være afsluttet i S-Amu hvor der fortsat ligger krav om at der skal laves en analyse af arbejdsbelastningen i teknisk afdeling på generel basis.  Omfanget af analysen er dog ikke endelig afgjort.

Avtale for Inspirer
Det er blitt jobbet med avtale som regulerer oppbemanning av Inspirer. Det være seg bemanning i DK, seilas, verftsopphold i Hanøytangen(Bergen) og verftsoppholdet i Egersund. Denne avtalen er ikke signert, men vil bli det i løpet av kort tid. Så snart alt er klart så legger vi ut på nett.
 
IMG_1759
28.mars.2024

Sykefraværsoppfølging

De siste månedene har NAF vært i dialog med bedriften for om mulig få til en avtale der NAF bruker ressurser til å ta kontakt med dem som har meldt seg syk
Les mer
Sykefraværsoppfølging
p%C3%A5ske
21.mars.2024

Info mars 2024

En info om retten til å gå i land, stillingsnavn, helseforsikring, internasjonalt ansatte, lærlinger, Intrepid/Interceptor og Inspirer.
Les mer
Info mars 2024
Maersk-Inspirer-Repsol-1-1024x673
12.mars.2024

Info 12.mars

Inspirer
Les mer
Info 12.mars
Maersk-Inspirer-Repsol-1-1024x673
06.mars.2024

NAF info 6.mars

Litt info omkring Inspirer
Les mer
NAF info 6.mars
Helikopter
01.mars.2024

1.mars 24

Helikopter ulykken utenfor Sotra
Les mer
1.mars 24
IMG_2965
22.februar.2024

Info februar 2024

En info om kontraktssituasjonen, internasjonalt ansatte, helseforsikring, førstehjelpslag offshore, rigg sikkerhetsmøte Invincible og lærlinger.
Les mer
Info februar 2024
}, []);