10.juni.2020

Karantene og CoronaFra 01.06.20 så ble karantenereglene endret for alle som er bosatt i Norden.
Karantene og Corona
Dette er veldig bra for mange, men det er slik at dette ikke er på plass for mange andre i vår næring.

I Maersk Drilling Norge AS er det over 80! personer i UK som fremdeles er omfattet av 10 dagers karantene ved innreise til Norge. Dette er noe som MAF har fokus på, og vi har dialog med IE som igjen må presse på høyere opp i systemet. 

Det gjør det ikke bedre at de som bor i UK også har fått 14 dagers karantene når de skal hjem. Karantene på innreisen til UK kan ikke MAF gjøre så mye med.

Det vi kjøre er å sørge for at IE gjør alt de kan for at denne saken blir løst, og at fokuset på den karantenen som er ved innreise til Norge for de som bor i UK.Uansett så vil MAF spesielt takke Lill-Heidi Bakkerud og Ommund Stokka i IE for den støtten og det arbeidet som de har gjort til nå opp mot NR, NOG, LO osv. Dette er noe som de har tatt på ytterste alvor, og brukt de kanaler de har hatt for å trykke på for å få en endring, og at de lokale IE-klubbene i oljeselskapene, presset på for at deres bedrifter skulle følge de nasjonale retningslinjene.

Det skal også nevnes her at MAF også har fått veldig god tilbakemelding fra IE, med tanke at vi har hele tiden presset på for at dette har måtte blitt prioritert og holdt fokus på.
}, []);